Advertisement

Tuğba Özay Çiftliği / Tuğba Özay'ın çiftliği yanmaktan son anda kurtuldu - Son ... : Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

Tuğba Özay Çiftliği / Tuğba Özay'ın çiftliği yanmaktan son anda kurtuldu - Son ... : Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.. Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Çok sayıda yurttaş evsiz kaldı. Manavgat'taki poyraz adlı çiftliğinin kapılarını ilk kez kelebek'e açan tuğba özay, burada geçirdiği günlerin kendisine huzur verdiğini söyledi.

Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Burada çok sayıda hayvan besleyen özay, işlerini büyütünce yeni bir çiftlik arayışına girdi.

Manavgat'ta Çıkan Yangında Çiftliği Yanan Tuğba Özay Felç ...
Manavgat'ta Çıkan Yangında Çiftliği Yanan Tuğba Özay Felç ... from www.egehaber.com
Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Krize giren tuğba özay felç geçirdi! Birçok yurttaş ise evsiz, barksız kaldı. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Manavgat'ta çiftliği bulunan özay yangının evine sıçradığını duyunca felç geçirdi. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu!

Manken ve şarkıcı tuğba özay iki gündür manavgat yangını için paylaşım yapıyordu.

Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Çok sayıda yurttaş evsiz kaldı. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Dün öğlen saatlerinde antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangında çiftliği yanan ünlü manken tuğba özay, üzüntüden dolayı hastanelik oldu. Burada çok sayıda hayvan besleyen özay, işlerini büyütünce yeni bir çiftlik arayışına girdi. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Manavgat'taki poyraz adlı çiftliğinin kapılarını ilk kez kelebek'e açan tuğba özay, burada geçirdiği günlerin kendisine huzur verdiğini söyledi. Manavgat'ta çiftliği bulunan özay yangının evine sıçradığını duyunca felç geçirdi. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Peki tuğba özay'ın çiftliği nerede ve kaç dönüm?

© milliyet tuğba özay çiftlik hayatını çok sevdi tuğba özay, corona virüs salgını başlayınca, 1997 yılında aldığı antalya manavgat'taki çiftliğine gitmişti. Yeni albümü için hazırlık yapan tuğba özay, bayram tatilini geçirmek için eşi ludovic fattizzo'nun yanına i̇talya'ya gitti. Yangından çiftliği zarar gören özay, instagram hesabından gözyaşları içerisinde yardım istedi. Tuğba özay'ın ise çiftliği yandı. Krize giren tuğba özay felç geçirdi!

Tuğba Özay'dan Çay Kıyısında 'Doğayı Koruyun' Paylaşımı
Tuğba Özay'dan Çay Kıyısında 'Doğayı Koruyun' Paylaşımı from foto.haberler.com
Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Çiftliğinin artık kendisine yetmediğini düşünen tuğba özay, yeni çiftliği için manavgat'ta uygun bir arazi bakıyor. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.

Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi. Kısa sürede genişleyen yangın, tuğba özay'ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yaklaştı. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Tuğba özay'ın ise çiftliği yandı. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Çiftliğinin artık kendisine yetmediğini düşünen tuğba özay, yeni çiftliği için manavgat'ta uygun bir arazi bakıyor. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Manken ve şarkıcı tuğba özay iki gündür manavgat yangını için paylaşım yapıyordu.

Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Yeni albümü için hazırlık yapan tuğba özay, bayram tatilini geçirmek için eşi ludovic fattizzo'nun yanına i̇talya'ya gitti. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum.

Manavgat yangınında çiftliği yanan Tuğba Özay üzüntüden ...
Manavgat yangınında çiftliği yanan Tuğba Özay üzüntüden ... from i.internethaber.com
Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Kısa sürede genişleyen yangın, tuğba özay'ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yaklaştı. Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Yeni albümü için hazırlık yapan tuğba özay, bayram tatilini geçirmek için eşi ludovic fattizzo'nun yanına i̇talya'ya gitti.

Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Çiftliğinin artık kendisine yetmediğini düşünen tuğba özay, yeni çiftliği için manavgat'ta uygun bir arazi bakıyor. Özay, çiftliği aldığımdan bu yana yüzüm gülmedi. Yangından çiftliği zarar gören özay, instagram hesabından gözyaşları içerisinde yardım istedi. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Tuğba özay sosyal medya hesabından çitliğimiz yanıyor, her yer yanıyor diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Manken ve şarkıcı tuğba özay iki gündür manavgat yangını için paylaşım yapıyordu. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Krize giren tuğba özay felç geçirdi! Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi.

Posting Komentar

0 Komentar